NOWOŚCI

  • 21.03.2016 11:48

    Pojawiły się nowe pola możliwe do ustawienia w swoim profilu:
    - kogo szukam - wiek
    - kogo szukam - cel znajomości
    - pole "sylwetka" w miejsce "waga"
    - ponadto w kontach par została dodana możliwość wyboru płci partnerów
    Zapraszam do uzupełniania nowych pól.

  • 09.03.2016 11:30

    Po prośbach użytkowników dodaliśmy widok wysłanych wiadomości z listą wszystkich konwersacji w których wysyłaliśmy jakieś wiadomości (Moje konto -> Wiadomości -> Wysłane).

  • 16.02.2016 10:28

    Zmieniliśmy interfejs wiadomości, pole do pisania znajduje się w tej chwili pod oknem z rozmową - tak jak w większości komunikatorów.
    Została również uproszczone działanie video-chata.

  • Dodaliśmy powiadamianie dźwiękiem o nowych prywatnych wiadomościach i nowych powiadomieniach. Można wyłączyć dźwięki w "Moje konto" -> zakładka "Ustawienia" -> podzakładka "Powiadomienia".

  • Od teraz lista profili które użytkownik obserwuje lub przez które jest obserwowany, jest wyświetlana publicznie na profilu w dziale "Znajomi".

  • Zmieniliśmy zasadę działania czarnej listy, od tej pory wszystkie ograniczenia dotyczące oceniania, komentowania, pisania wiadomości, zapraszania do znajomych, obserwowania, zapisywania się do prowadzonych przez siebie grup i imprez, blokady oglądania swoich zdjęć, filmów i transmisji z kamer działają w obie strony tzn. dotyczą zarówno dodawanego jak i dodającego do czarnej listy.

  • Maksymalna wielkość dodawanego filmu została podniesiona do 500MB.

  • Od teraz
    - zdjęcia i filmy użytkowników mogą oglądać tylko inni zalogowani użytkownicy strony
    - osoby dodane na czarną listę nie mogą oglądać zdjęć filmów ani transmisji z kamer (natomiast mogą odwiedzać samą stronę główną profilu)

  • 18.11.2015 11:59

    Zmieniliśmy interfejs wiadomości łącząc listy wysłanych i odebranych w jedną listę konwersacji. Wiadomości wysłane są teraz oznaczone przez koperty (otwarte/zamknięte w zależności czy zostały przeczytane przez odbiorcę).

  • 23.10.2015 13:35

    Wprowadziliśmy następujące zmiany w preferencjach dotyczących możliwości oceniania/komentowania/zapraszania do znajomych
    - możliwość oceniania i komentowania zdęć i filmów ustawia się teraz globalnie dla całego profilu a nie dla poszczególnych zdjęć i filmów
    - nowe opcje "pozwalaj oceniać moje zdjęcia i filmy", "pozwalaj komentować moje zdjęcia i flmy", "pozwalaj zapraszać mnie do znajomych"
    - 3 ustawienia dotyczące oceniania, komentowania i zapraszania do znajomych przez poszczególne płcie zostały połączone w 1
    Ponadto usunęliśmy możliwość komentowania samego profilu, komentarze zostały na zdjęciach i filmach.