NOWOŚCI

  • Wprowadziliśmy regułę na rozpoczynanie nowy konwersacji - mogą to robić tylko użytkownicy z dodanym co najmniej jednym zdjęciem publicznym.

  • Dodano: 05.10.2017 15:41

    Dodaliśmy możliwość usuwania zdjęć wysłanych w prywatnych wiadomościach - można to zrobić klikając przycisk [x] znajdujący się obok wysłanego zdjęcia.
     

  • Dodano: 10.08.2017 09:42

    Wprowadziliśmy wyświetlanie 2 typów statusu online
    - zielony - użytkownik aktywny w ciągu ostatnich 10 minut
    - żółty - użytkownik aktywny w ciągu ostatnich 60 minut

  • Dodano: 04.08.2017 10:25

    Zmieniliśmy system ocen tak/nie na system polubień.

    Zmiany:
    - zamiast ocen tak/nie jest tylko możliwość polubienia danego zdjęcia lub filmu
    - rankingi obliczane są według ilości polubień w danym przedziale czasu
    - można cofnąć polubienie dla danego zdjęcia lub filmu
    - otrzymane polubienia są wyświetlane w "Moje konto" -> zakładka "Polubienia"
    - w wyszukiwarce można sortować użytkowników po największej ilości polubień - "najpopularniejsi"
    - usunęliśmy opcję otrzymywania polubień tylko od osób ze zdjęciami lub filmami oraz przycisk usuwania wszystkich otrzymanych polubień (można je usunąć kasując swoje zdjęcia lub filmy)

  • Ostrzegamy przez korzystaniem z fałszywych aplikacji przechwytujących hasła do kont użytkowników i wyłudzających opłaty za korzystanie z portalu. Zakładanie kont i korzystanie z serwisu jest darmowe. Podawanie swojego hasła w aplikacjach grozi utratą dostępu do swojego konta.

  • System powiadomień został ulepszony i od tej pory powiadomienia są dostarczane poprawnie również jeśli strona jest otwarta jednocześnie w wielu urządzeniach.
    Aby nowy system zadziałał poprawnie należy wylogować się i zalogować ponownie.

  • Dodaliśmy możliwość ustawiania wielu właścicieli dla grup i wielu organizatorów dla imprez. Kolejni właściciele/organizatorzy mają pełne prawa, włącznie z możliwością usunięcia grupy/imprezy, dlatego prosimy o rozważne korzystanie z nowych funkcji.
    Nowe funkcje znajdują się w "Moje konto" -> zakładka "Grupy" -> "zarządzaj członkami" oraz zakładka "Imprezy" -> "zarządzaj uczestnikami".

  • Dodano: 05.06.2017 15:05

    Od dzisiaj rankingi są obliczane według ilości głosów na TAK, bez uwzględnienia głosów negatywnych ani średniej z ocen.
    Głosy na NIE w praktyce wpływają tylko na średnią wyświetlaną na profilu.

    Zmiana ma na celu wyeliminowanie problemu złośliwego oddawania niskich ocen a jednocześnie zachęcenie użytkowników do oddawania ocen niekoniecznie na TAK, bez obawy że zaszkodzi się ocenianej osobie.

  • Dodaliśmy możliwość akceptowania wiadomości tylko od zweryfikowanych profili. Można ją włączyć w "Moje konto" -> zakładka "Ustawienia".

  • Dodano: 23.05.2017 15:37

    Uruchomiliśmy nowy system oceniania zdjęć i filmów TAK/NIE zamiast skali 1-11.

    1/ Wszystkie stare oceny wyświetlają się jako dodatkowa "Stara średnia" na profilu i "Stare oceny" w zakładce z otrzymanymi ocenami
    2/ Rankingi od dzisiaj są obliczane jako procent liczby głosów na TAK
    3/ Użytkownicy posiadający konto VIP mogą oglądać kto jak ocenił zdjęcie tak jak dotychczas
    4/ Stare oceny zostaną usunięte za 30 dni